Boterham met pindakaas en banaan

IMAG0486

Een briljante combi. Als je reuzenhonger hebt (bijvoorbeeld na een uurtje sporten) of gewoon graag stevig luncht, maak dan eens een boterham met pindakaas en banaan!

Tip: het lekkerste brood haal je bij de natuurwinkel of biologische bakker. Stevig, vullend, vol van smaak en zonder rare broodverbeteraars. Spelt-desem is mijn favoriet, maar het gewone tarwebrood smaakt er ook prima.

Boterham met pindakaas en banaan

  • 1 boterham (liefst biologisch)
  • 1/2 banaan
  • (biologische) pindakaas

Besmeer de boterham met pindakaas en verdeel de banaan erover in plakjes.

Geniet ervan!

1 gedachte over “Boterham met pindakaas en banaan”

  1. Mmm.. dit eet ik vaak als ontbijt. Ik doe er alleen altijd nog wat kaneel overheen. Klinkt misschien als een rare combi met kaneel, maar het is echt super lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *