Dadels met geitenkaas

IMAG0907

Een van mijn favoriete borrelhapjes zijn dadels met geitenkaas uit de oven. Het beste kun je voor de boodschappen even naar de toko gaan; daar zijn zowel dadels als geitenkaas goedkoper dan in de supermarkt.

Dadels met geitenkaas

  • verse dadels (deze in de koeling van de toko, of groenteafdeling AH)
  • zachte geitenkaas
  • optioneel: honing

Verder nodig:

  • oven

1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de dadels open en haal de pit eruit.

2. Vul de dadels met geitenkaas. Druppel er eventueel wat honing overheen.

3. Leg de dadels op een schaaltje in de oven tot de geitenkaas een klein beetje bruin is.

Laat ze even afkoelen en serveer dan op een bordje. Lekker op de vrijdagmiddag!

1 gedachte over “Dadels met geitenkaas”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *